Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation Plus games van november gelekt

Met onder andere Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Het begint stilaan een maandelijkse traditie te worden, maar de gratis PlayStation Plus games van november zijn vroegtijdig gelekt. Een gebruiker van het Franse forum Dealabs die ook de afgelopen maanden al de PlayStation Plus-titels lekte, laat opnieuw van zich horen.

Dit zijn naar alle waarschijnlijkheid de PlayStation Plus-games voor november:

  • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4 en PS5)
  • Knockout City (PS4 en PS5)
  • The Walking Dead: Saints and Sinners (PlayStation VR)
  • First Class Trouble (PS4 en PS5)

Normaal gezien zijn de nieuwe games beschikbaar vanaf de eerste dinsdag van de maand, dus in dat geval kun je vanaf 2 november met bovenstaande games aan de slag. Een officiële bevestiging van Sony volgt waarschijnlijk een van de komende dagen.

Eerder kondigde Sony al aan dat PlayStation Plus-abonnees in november drie extra PlayStation VR-games kunnen downloaden. Het is nog niet geweten welke games dat zijn.

Heb je de gratis PlayStation Plus-games van oktober nog niet gedownload? Dan kun je de komende dagen onder andere Mortal Kombat X nog aan je bibliotheek toevoegen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties