Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation Plus games van januari vroegtijdig gelekt

Met onder andere Persona 5 Strikers.

Naar maandelijkse gewoonte zijn de gratis PlayStation Plus games van januari vroegtijdig gelekt. Het Franse forum Dealabs pakte net zoals de afgelopen vier maanden uit met het nieuws, dat intussen ook door betrouwbare twitteraar Wario64 is bevestigd.

Dit zijn naar alle waarschijnlijkheid de PlayStation Plus-games voor januari:

  • Persona 5 Strikers (PS4)
  • Dirt 5 (PS4 en PS5)
  • Deep Rock Galactic (PS4 en PS5)

Alle titels zijn normaalgezien speelbaar op zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5, maar de afbeelding van Dealabs doet vermoeden dat zowel Dirt5 als Deep Rock Galactic een volwaardige next-gen versie krijgen. Voor Deep Rock Galactic zou de eventuele toevoeging aan de PlayStation Plus-bibliotheek meteen ook de komst van die game naar PlayStation-consoles betekenen. Tot nu toe was die titel enkel beschikbaar voor pc en Xbox.

Normaal gezien zijn de nieuwe games beschikbaar vanaf de eerste dinsdag van de maand. Dat zou je betekenen dat je dus vanaf 4 januari met bovenstaande games aan de slag kunt. Een officiële bevestiging van Sony volgt waarschijnlijk volgende week.

Heb je de gratis PlayStation Plus-games van december nog niet gedownload? Dan kun je de komende dagen onder andere Godfall: Challenger Edition nog aan je bibliotheek toevoegen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Deep Rock Galactic

PS4, PS5, Xbox One, PC

DiRT 5

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 1 more

Persona 5 Strikers

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties