Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Playstation organiseert binnenkort nieuwe State of Play-presentatie

Focus op third party games en Playstation VR2.

Sony heeft een nieuwe State of Play-presentatie aangekondigd voor dinsdag 2 juni 2022 om 23:59 Nederlandse tijd. Live meekijken kan via Twitch en Youtube.

De presentatie duurt ongeveer 30 minuten en bevat games voor de Playstation 4 en Playstation 5. In die tijd krijg je nieuwe beelden te zien van third party games en Playstation VR2-games.

Welke games we precies gaan zien is nog onduidelijk. Wellicht is het de beurt aan Final Fantasy 16 om nieuwe beelden te laten zien. "Final Fantasy 16 krijgt binnenkort nieuwe beelden", vertelde de director eerder deze maand.

De Playstation State of Play is niet de enige presentatie in juni. Hoewel E3 2022 afgelast is, is er wel een Summer Game Fest-presentatie, Xbox en Bethesda Games Showcase en meer!

In juni 2022 komt ook het nieuwe Playstation Plus-abonnement uit. Ook heeft Playstation-baas Jim Ryan aangekondigd dat er dit boekjaar nog twee nieuwe Playstation live service games uitkomen.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties