Skip to main content

PlayStation Now nu beschikbaar in de Benelux

Nu is de tijd voor cloud gaming.

PlayStation Now is vanaf vandaag beschikbaar op de PlayStation 4. Sony heeft nog geen officiële aankondiging gedaan over de lancering van dienst.

PlayStation Now is een dienst waarmee je games kunt streamen naar een PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita en verschillende Sony Bravia-TV's. Dit gebeurt via de cloud; de games worden niet geïnstalleerd op je console.

Op het moment van schrijven is de app alleen te gebruiken op de PlayStation 4 en kun je je aanmelden voor een proefabonnement van zeven dagen. Daarna kost PlayStation Now 16,99 euro per maand. Hiervoor krijg je ongelimiteerd toegang tot meer dan 200 PlayStation 3-games.

Je kunt het volledige aanbod van PlayStation Now-games vinden onder het PlayStation Now-kopje in de PSN Store. Het aanbod varieert van PlayStation-exlusives zoals The Last of Us en God of War, tot kleinere puzzelgames zoals Puzzle Agent en Trash Panic.

Het is nog niet duidelijk wanneer de dienst beschikbaar is op de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Wel staat er onderhoud aan het PlayStation Network gepland op 25 mei.

Bekijk op YouTube

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Read this next