Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation Now krijgt PlayStation 4-games

Niet nu, maar later.

PlayStation Now krijgt PlayStation 4-games. Het is nog niet bekend wanneer deze precies aan de streamingdienst worden toegevoegd. Wel is bekend dat er geen apart abonnement nodig is voor de nieuwe titels.

Op het Amerikaanse PlayStation blog wordt vermeld dat de games 'later dit jaar' worden toegevoegd. Of dit ook geldt voor de Benelux is nog onbekend.

De huidige catalogus bestaat uit zo'n 483 PlayStation 3-titels. Momenteel kunnen PS3- en PS Vita-bezitters nog gebruik maken van de streamingdienst. Vanaf 15 augustus stopt de ondersteuning van PlayStation Now op de PS3 en de PS Vita. Sony wil zich volledig richten op de PlayStation 4 en Windows-pc's.

De PlayStation Now review lees je hier.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mariëlle Salh avatar

Mariëlle Salh

Redacteur

Mariëlle houdt van games die tot de verbeelding en de hersenen spreken, hoe fantastischer en diepgaander hoe beter. Is momenteel een gekwelde Mercy main en heeft als levensdoel "het verhaal van Kingdom Hearts snappen".

Reacties