Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation Holiday Sale van start gegaan

Speelt met feestelijke kortingen.

Sony laat weten dat de PlayStation Holiday Sale van 22 december tot en met 19 januari 2022 doorgaat. Tijdens die periode krijg je korting op tal van games en add-ons voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Tijdens de kortingsperiode kun je PlayStation exclusives zoals Death Stranding Director's Cut, Deathloop, Final Fantasy 7 Remake Intergrade, Ghost of Tsushima Director's Cut en Ratchet & Clank: Rift Apart goedkoop aanschaffen. Daar stopt het niet, want verder bevat het lijstje ook games als The Sims 4, Psychonauts 2, Far Cry 6, Hades en Star Wars Jedi: Fallen Order.

Sony benadrukt dat het lijstje nog niet compleet is en dat er op 5 januari 2022 nog games worden toegevoegd. Welke games en add-ons je nu al met korting kunt kopen, onthult het bedrijf op de PlayStation Blog.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties