Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation 5 zo groot omdat de console extreem warm wordt

Krachtige technologie nog niet optimaal gekoeld.

Sony-medewerker Matt MacLaurin legt in een interview uit waarom de PlayStation 5 zo groot is in vergelijking met andere consoles.

Dat is volgens hem een gevolg van de enorme hitte die de console produceert. Die wordt veroorzaakt door de prestaties die de onderdelen leveren en de nieuwe technologie die de onderdelen nog niet optimaal koelt. De extra ruimte in de console is dan ook nodig voor de luchtcirculatie.

MacLaurin reageert verder ook op de feedback van de fans op de PlayStation 5. De verdeelde meningen over het design van de console zijn volgens hem niet abnormaal.

Meer informatie over de PS5 lees je in onze artikels over de PlayStation 5 specs, de PlayStation 5 release en prijs, de PlayStation 5 controller en de PlayStation 5 games.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties