Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation 5 wereldwijd 20 miljoen keer verkocht

Sony voert productie op.

Sony laat weten dat hij wereldwijd al 20 miljoen PlayStation 5-consoles heeft verkocht en belooft dat hij de productie ervan verder gaat opschroeven.

"We zijn erg verheugd om te kunnen melden dat Sony Interactive Entertainment wereldwijd meer dan 20 miljoen PlayStation 5-consoles heeft verkocht", aldus Sony Interactive Entertainment-topvrouw Veronica Rogers.

Sony zegt dat hij de productie van PlayStation 5-consoles dit jaar wil opschroeven zodat iedereen zo snel mogelijk een PlayStation 5 in handen kan krijgen. Omdat de chiptekorten nog tot 2024 gaan aanhouden is het moeilijk om te zeggen of Sony die belofte kan waarmaken.

In ander nieuws ontdekte je dat de PlayStation Plus games voor juni gelekt zijn, de Playstation Plus Premium trials variëren in lengte en kwam je te weten dat het nieuwe PlayStation Plus-abonnement de PAL-versie van first party PS1-games bevat.

Getagged als
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties