Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation 5 is 32 miljoen keer verkocht

God of War Ragnarök doet verkoopcijfers stijgen.

Sony meldt dat hij intussen 32 miljoen exemplaren van de PlayStation 5 heeft verkocht. Daarmee lijkt de producent ook definitief te hebben afgerekend met zijn consoletekorten.

Tussen eind oktober en eind december 2022 zijn er 7,1 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan, oftewel een stijging van 83% tegenover dezelfde periode in 2021. Sony denkt verder dat er voor 31 maart 2023 nog eens 6,2 miljoen PlayStation 5's zullen verkocht worden.

Bekijk op YouTube

De goede verkoopcijfers zijn te wijten aan de weggewerkte PlayStation 5-tekorten en door God of War Ragnarök, dat sinds 9 november 2022 meer dan 11 miljoen keer is verkocht voor PlayStation 4 en 5.

In ander nieuws introduceerde Sony de nieuwe PS5 beta system update Discord Voice Chat en VRR-ondersteuning bij schermen met een resolutie van 1440p en heeft hij de gratis PlayStation Plus Essential games van februari onthuld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

God of War Ragnarok

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties