Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation 5 Access controller komt in december uit

Handig.

PS5 Access controller stripped apart
Image credit: PlayStation

Sony laat in een nieuwe blogpost weten dat de aanpasbare Access controller voor de PlayStation 5 vanaf 6 december beschikbaar is. De controller zal € 89,99 kosten.

Het bedrijf heeft naar eigen zeggen vijf jaar samengewerkt met tal van organisaties en vertegenwoordigers van mensen met een handicap om de controller te ontwikkelen. Je kunt onder andere de volledige lay-out aanpassen, de sensitiviteit van de stick regelen en meerdere inputs aan één knop toekennen.

Je kunt in totaal 30 control profiles maken. Het is ook mogelijk om twee Access controllers samen of in combinatie met een DualSense controller te gebruiken.

De volledige lijst met specificaties lees je in de blogpost. Pre-orders voor de Access controller starten op 21 juli via de online winkel van Sony.

Met de controller kun je meteen ook de PlayStation Plus Extra en Premium-games van juli uitproberen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties