Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation 4-versie Beyond: Two Souls volgende week verkrijgbaar

Heavy Rain pas in maart.

De PlayStation 4-versie van Beyond: Two Souls is vanaf 26 november verkrijgbaar. Dit kondigt ontwikkelaar Quantic Dream aan. De game kost 25 euro.

De remake ondersteunt een resolutie van 1080p en is voorzien van een verbeterde besturing. Ook is er een modus toegevoegd die je de game in een chronologische volgorde laat spelen.

In de nieuwe versie krijg je ook aan het einde van elke scène je keuzes te zien. Hier kun je meteen zien waar andere spelers voor kozen. Ten slotte zit ook de downloadbare content Enhanced Experiments erbij.

Als je ervoor kiest om de game nu te kopen, krijg je korting op de digitale versie van Heavy Rain. Deze is vanaf 4 maart verkrijgbaar. Op dezelfde datum komt ook het Heavy Rain / Beyond: Two Souls double pack uit. Dit pakket krijgt een digitale en fysieke versie.

Beyond: Two Souls is vanaf 26 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Voor meer over de game lees je de Beyond: Two Souls review.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties