Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation 4-versie Armello aangekondigd

Bordspel arriveert in september.

Digitaal bordspel Armello krijgt een PlayStation 4-versie, zo kondigt ontwikkelaar League of Geeks aan. De game die nu nog in Steam Early Access verkeert, komt in september uit op de Sony-console, alsmede de pc, Mac en Linux.

Armello wordt door de studio zelf omschreven als een mix tussen Game of Thrones en Kung Fu Panda. Het digitale bordspel draait om dierenclans die om de macht strijden en je speelt als één van de acht helden in dit conflict. Je vecht om de kroon terwijl de Mad Lion King het koninkrijk terroriseert.

Het koningschap kan op verschillende manieren binnengesleept worden. Zo betreed je de troon wanneer je de meeste status hebt opgebouwd wanneer de voormalige koning sterft of kan je hem bijvoorbeeld confronteren in een gevecht.

In Armello kunnen tot acht spelers meedoen - in Early Access-versie waren dit er nog maar vier. De grafische kwaliteit van de game is sindsdien ook verbeterd. Bekijk hieronder de teaser voor de PlayStation 4-uitgave.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties