Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation 4 update introduceert supersampling modus

UPDATE: patch nu beschikbaar.

UPDATE: Sony heeft update 5.50 voor de Playstation 4 officieel uitgebracht. Op de site lees je nog eens een overzichtsartikel met PlayStation 4 firmware update 5.50 info.

Oorspronkelijk bericht: De bètaversie van update 5.50 voor de PlayStation 4 is vanaf vandaag beschikbaar. De update introduceert onder andere een supersampling modus voor de PlayStation 4 Pro.

De supersampling modus laat je PlayStation 4 Pro toe om games in een 4K-resolutie te renderen en nadien in 1080p weer te geven. Zo kun je ook zonder 4K-televie gebruik maken van de grafische kracht van de PlayStation 4 Pro.

De update maakt het ook mogelijk voor ouders om een tijdslimiet voor kinderen in te stellen. Daarnaast is de bibliotheek aangepast om gemakkelijker games en applicaties terug te vinden.

Er is bovendien een PlayStation Plus tab toegevoegd aan de bibliotheek. Daar vind je terug welke games er momenteel te downloaden zijn als je een PlayStation Plus-abonnement hebt.

Het is nog niet bekend vanaf wanneer de uiteindelijke versie van update 5.50 beschikbaar is. De PlayStation 4 Pro lanceerde in 2016. Op de site lees je onze PlayStation 4 Pro review.

Getagged als
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties