Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation 4 update 8.00 vanaf nu beschikbaar

Geleidelijke overgang naar de PlayStation 5.

Via de PlayStation Blog laat Sony weten dat PlayStation 4 update 8.00 vanaf nu beschikbaar is. Die update verbindt onder andere de berichten- en party-modi met elkaar.

Wie de update downloadt, merkt dat de party-modus vanaf nu geïntegreerd is met de berichten-modus, waardoor je nu makkelijker berichten stuurt naar je verschillende partyleden. Die toevoeging stelt PlayStation 4-gebruikers ook in staat om berichten te sturen naar spelers op de PlayStation 5.

Daar blijft het echter niet bij. Dankzij de update is het makkelijker om alle microfoons te dempen in het quick menu, krijgen ouders meer controle over de instellingen van de ouderlijke controle en zijn er meer standaard avatar-afbeeldingen beschikbaar. Verder is het niet langer mogelijk om evenementen aan te maken of eraan deel te nemen en kun je geen lid meer worden van een community of er een aanmaken. Het is enkel nog mogelijk om lid te blijven van bestaande communities.

Als laatste krijg je dankzij de update de kans om tweestapsverificaties toe te passen op je PlayStation 4-account en heet de PlayStation 4 Remote Play-app vanaf nu PlayStation 5 Remote Play. Verder kun je bij de PlayStation 5 release je PlayStation 5 verbinden-account verbinden met de Remote Play-applicatie.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties