Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation 4 update 4.00 voegt ondersteuning HDR toe

Is nu beschikbaar.

Sony brengt update 4.00 voor de PlayStation 4 uit. De patch voegt onder andere ondersteuning voor High Dynamic Range (HDR) toe aan elk type PlayStation 4.

In een bericht op de PlayStation blog staat dat de patch onder andere een nieuwe interface introduceert. Daarnaast krijg je de beschikking over nieuwe achtergronden, aangepaste icoontjes en verbeterde pop-up notificaties.

Het Quick Menu bedekt dankzij de update ook nog maar een deel van het scherm, waardoor je een game niet hoeft te verlaten. Het Quick Menu heeft ook een nieuwe Music optie die je in staat stelt om onder andere Spotify te beheren zonder de app voor de dienst te openen.

De patch stelt je verder in staat om gegevens en saves via een bedrade LAN-verbinding over te dragen. Je krijgt ook de mogelijkheid om zelf folders aan te maken die aan je Home-scherm en je Library kunnen worden toegevoegd.

Sony organiseerde vorige week een speciale PlayStation Meeting. Tijdens het evenement onthulde het bedrijf onder andere de PlayStation 4 Pro release en prijs.

Getagged als

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen