Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation 4 Slim release - 5 dingen die je moet weten

Wie sterk is, kan ook slim zijn.

Vandaag komt de PlayStation 4 Slim uit. De console van hardwarefabrikant Sony is een afgeslankte versie van de bestaande PlayStation 4. Erg verrassend is die slim-variant niet, want ook voor de vorige generatie PlayStation-consoles kwam er een afgeslankte versie op de markt. Hier lees je vijf dingen die je over de console moet weten.

Het nieuwe standaardmodel

De PlayStation 4 Slim is een afgeslankt model van de huidige PlayStation 4. Het toestel biedt geen krachtigere hardware, maar is wel kleiner, stiller en energiezuiniger dan zijn grote broer. De productie van de 'oude' PlayStation 4 wordt stopgezet, en de PlayStation 4 Slim wordt de standaardconsole. Dat is een logische zet van Sony, aangezien de PlayStation 4 Slim de betere versie van de PlayStation 4 is. Bovendien zou dat betekenen dat er op termijn met ook nog de PlayStation 4 Pro zowaar drie versies van Sony's console in de winkels zouden liggen. Om de verwarring in te perken, kiest Sony ervoor korte metten te maken met de oude PlayStation 4-versie.

Ga verder naar het volgende PlayStation 4 Slim feit.

Getagged als

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete avatar

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Reacties