Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation 4 launchgame Driveclub uitgesteld

Verschoven naar begin 2014.

Driveclub is uitgesteld naar begin 2014. De PlayStation 4-exclusieve titel stond eerder gepland als launchgame. Sony Worldwide Studios-baas Shuhei Yoshida bevestigt het uitstel vandaag op de PlayStation Blog.

'Driveclub is een innovatieve en sociale racegame, maar het team heeft meer tijd nodig die visie waar te maken. Ik ben ervan overtuigd dat de game je verwachtingen zal overtreffen,' aldus Yoshida.

Voor PlayStation Plus-bezitters zou Driveclub gratis zijn in de vorm van de Driveclub PlayStation Plus Edition, die de game daarmee aan hun Instant Game Collection konden toevoegen. Dat is nog steeds bedoeling, maar het aanbod is mee uitgesteld naar de nieuwe datum.

Als gevolg biedt Sony de indie-game Contrast gratis aan bij een PlayStation Plus-abonnement, samen met de shoot 'em up Resogun. Daarvan was al eerder bekend dat de game gratis werd aangeboden aan Plus-leden.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties