Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation 4 is toekomstmuziek

Eerst capaciteiten PS3 nog verkennen.

De PlayStation 3 is nu ongeveer drie jaar op de markt verkrijgbaar. Als we terug richting de vorige generatie reizen zou dit ongeveer het moment zijn om stilaan een opvolger aan te kondigen. Tijdens veranderen echter. Zo vertelde Jack Tretton, de CEO bij Sony Computer Entertainment America ons het volgende:

"De PS3 begint pas op gang te komen! Ik kan me momenteel zelfs niet voorstellen wat er in de nabije toekomst op technisch vlak beter gedaan kan worden dan wat de PS3 nu al in huis heeft.," aldus Tretton. "Ik krijg vaak de vraag wanneer we de PlayStation 4 zullen zien opduiken. Mocht er iemand een sterkere technologie kunnen ontwikkelen dan die van de PS3, dan komt er een opvolger."

We moeten Tretton gelijk geven gezien de spellen voor de PlayStation 3 nog steeds aan het evolueren zijn. De grafische kwaliteit van games is nog steeds aan het verbeteren, en hebben eigenlijk helemaal geen zin om nu al na te denken over een opvolger voor de console van Sony.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties