Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Playism start Kickstarter voor La-Mulana 2

Voor release in 2014.

Ontwikkelaar Playism is een Kickstartercampagne gestart voor de Metroidvania-game La-Mulana 2. Het project heeft op moment van schrijven nog 32 dagen om het beoogde bedrag van 200.000 dollar op te halen. Playism assisteert hoofdontwikkelaar Nigoro onder meer bij de lokalisatie voor het westerse publiek.

In La-Mulana 2 speel je Lumiusa Kosugi, de dochter van de hoofdpersoon uit de eerste La-Mulana. Met haar doorzoek je de ruïnes van Eg-lana, een avontuur dat volgens de ontwikkelstudio zo'n 20-30 uur in beslag neemt. De game is in eerste instantie in ontwikkeling voor pc en verschijnt nog dit jaar.

Zodra het doelbedrag is bereikt, kan het drie-koppige team aan de slag met de 'stretch goals.' Zo willen Nigoro en Playism La-Mulana 2 ook naar Mac, Linux, de handhelds en de spelcomputers brengen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties