Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayerUnknown's Battlegrounds update brengt first-person only servers en nieuwe sniper rifle

En claxons.

Ontwikkelaar Bluehole heeft de nieuwste patch van PlayerUnknown's Battlegrounds uitgerold. De maandelijkse update zou oorspronkelijk eind juli worden uitgebracht, maar de studio had meer tijd nodig om enkele aspecten te optimaliseren.

De grootste verandering in PUBG is de toevoeging van dedicated first-person servers. Zo zijn nu Solo FFP en Duo FFP als gamemodi toegevoegd waarin je enkel vanuit eerstepersoonsperspectief kunt spelen. Wel kun je voorlopig nog in derdepersoonsperspectief uit het vliegtuig springen.

Ook brengt de Early Access Month 4 Update een nieuw wapen. De Mk14 EBR is een sniper rifle en kun je alleen via de care packages die random gedropt worden verkrijgen.

De update bevat daarnaast de nodige bug fixes, aanpassingen in de UI en nieuwe animaties wanneer je consumables gebruikt. Ook kun je nu spelen met een Xbox-controller, toeteren met je auto en reconnecten wanneer je midden in de game de verbinding verliest.

Begin juli maakte Bluehole bekend dat de PlayerUnknown's Battlegrounds release naar eind 2017 uitgesteld is. De open wereld survival shooter komt dan voor de pc en Xbox One uit. Yvo's PUBG preview lees je hier.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties