Skip to main content

PlayerUnknown's Battlegrounds test patch voegt weapon skins toe

Studio denkt ook na over regionale restricties.

Ontwikkelaar Bluehole heeft een test patch voor PlayerUnknown's Battlegrounds uitgebracht die onder andere weapon skins introduceert. Deze skins zijn verkrijgbaar via Loot Crates.

Je kunt weapon skins verkrijgen door gratis Raider Crates te openen. Daarnaast worden er ook nieuwe betaalde Triumph Crates geïntroduceerd. Volgens Bluehole is er een kans van 20 procent dat een betaalde Loot Crate een Triumph Crate is.

Daarnaast heeft de ontwikkelaar laten weten dat er momenteel wordt nagedacht over het toevoegen van zogenaamde region locks voor servers. Deze vergrendelingen maken het onmogelijk om op servers buiten jouw regio of continent te spelen.

Officieel onderzoekt Bluehole deze mogelijkheid om 'de gameplay-ervaring te verbeteren en netwerkproblemen te minimaliseren'. Er wordt echter al langer gevraagd om region locks vanwege het grote aantal valsspelers in PlayerUnknown's Battlegrounds.

Onlangs raakte ook al bekend dat PUBG een Event Mode krijgt. Deze feature voegt steeds tijdelijke modi aan de game toe. Op de site lees je ook nog eens ons overzicht met PlayerUnknown's Battlegrounds tips en tricks.

Read this next