Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayerUnknown's Battlegrounds is 1 miljoen keer verkocht

Royale cijfers.

Ontwikkelaar Bluehole laat weten dat PlayerUnknown's Battlegrounds al meer dan 1 miljoen keer verkocht is. De game lanceerde op 23 maart via Steam Early Access.

PlayerUnknown's Battlegrounds is de eerste standalone game van Brendan Greene, die eerder de Battle Royale mod voor Arma 3 ontwikkelde. In de game neem je het tegen 99 andere spelers op. Het is de bedoeling om als laatste over te blijven.

Volgens de ontwikkelaar heeft de game in iets meer dan twee weken tijd de mijlpaal van 1 miljoen verkochte exemplaren bereikt. Daarnaast kende de game in die periode ook een piek van 89.000 gelijktijdige spelers.

"We hadden deze mijlpaal niet kunnen bereiken zonder de steun van onze spelers. In de toekomst willen de game verder optimaliseren en nieuwe content toevoegen door een goed contact met onze fans te onderhouden."

Het is nog niet bekend wanneer de game uit Early Access komt. Op de site lees je alvast Yvo zijn PlayerUnknown's Battlegrounds preview.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties