Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Platinum Games spreekt over verwarring rond Metal Gear Rising vervolg

Kans op een eventueel vervolg blijft onzeker.

Metal Gear Rising: Revengeance-ontwikkelaar Platinum Games licht de verwarring toe die is ontstaan over een mogelijk vervolg op de game.

Tijdens de recente Taipei Game Show verscheen er opeens een groot cijfer twee in het lettertype van de game tijdens de presentatie van Sony. In eerste instantie dachten kijkers dat het zou gaan om een aankondiging van een vervolg op Metal Gear Rising: Revengeance, maar via Twitter liet Kojima Productions weten dat dit niet het geval was.

In een blogpost van Platinum Games laat de studio nu weten dat het afkomstig is van een afbeelding die de studio had gemaakt om het tweejarige bestaan van de game te vieren. Volgens de studio heeft Sony er toevallig voor gekozen om het te gebruiken voor marketingdoeleinden.

Echter zorgt een recente Tweet van Platinum Games ontwikkelaar Hideki Kayima voor nog meer verwarring.

Fans van de Metal Gear-franchise zijn in het verleden al vaker op een verkeerd spoor gezet. Het meest recente voorbeeld is de aankondiging van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

De kans op een eventueel vervolg blijft op dit moment in elk geval onzeker.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties