Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare komt uit in februari

De pc-versie volgt later.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare lanceert op 20 februari voor de Xbox 360 en Xbox One. Dat maakt uitgever Electronic Arts bekend.

De game is in tegenstelling tot andere Plant vs. Zombies games een third-person shooter gericht op multiplayer. Plants vs. Zombies: Garden Warfare bevat tien maps en drie game modi, waaronder twee 12v12 modussen.

In Garden & Graveyards verdedigen de planten de tuin tegen zombies door ze in grafstenen te veranderen. In Team Vanquish is het de bedoeling om het andere team naar de composthoop te sturen. De derde modus, Garden Ops, is voor vier spelers die samen hordes zombies moeten tegenhouden.

De Xbox One-versie krijgt twee extra modi: een lokale splitscreen co-op modus Boss Mode. Met deze modus gebruik je de Kinect of Smartglass om het team te helpen.

De game lanceert voor €24,99 op de Xbox 360 en voor €34,99 op de Xbox One. Een pc-versie staat nog in de planning voor een later tijdstip.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Plants vs. Zombies Garden Warfare

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.
Reacties