Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 open beta gestart

On(dood)kruid wieden.

De open bèta van Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 is gestart. Deze loopt van 14 januari tot 18 januari en is gratis beschikbaar op de Playstation 4 en de Xbox One.

De bèta bevat een verkleinde versie van de Backyard Battleground-hub, waar verschillende modi en opties te selecteren zijn. Flag of Power is een King of the Hill modus, waarin je moet voorkomen dat jouw vlag wordt neergehaald.

In de Stats Room bekijk je je statistieken en ontgrendelde stickers. Tenslotte kun je op het Quest Board veranderende opdrachten vinden die bijdragen aan een XP multiplier.

Verder biedt de bèta standaard twee modi voor 24 spelers, namelijk Herbal Assault en Gardens & Graveyards. De modi Team Vanquish, Vanquish Confirmed, Gnome Bomb en Suburbination worden geroteerd tijdens de bètaperiode.

Er zijn gedurende de testfase zes speelbare personages beschikbaar. Het is niet mogelijk om de bèta op de pc te spelen.

De eerste gameplaybeelden van Plants vs. Zombies 2: Garden Warfare werden getoond op E3 vorig jaar. De game komt uit op 23 februari.


Minuutje tijd? Lees ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties