Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Plants vs. Zombies 2: It's About Time heeft een release date

Het werd tijd!

Popcap heeft de release date van Plants vs. Zombies 2: It's About Time aangekondigd. De game zal ergens in juli verschijnen.

Het was verdacht stil rond de tower defence game sinds zijn bestaan was aangekondigd in augustus. Tot onderstaand filmpje op de Facebook pagina van de ontwikkelaar verscheen.

Veel info rond de game is er nog niet. Gameplay of screenshots zijn kreeg nog niemand te zien en zelfs platformen werden nog niet aangekondigd. De eerste Plants vs. Zombies verscheen eerst op PC en Mac en breidde daarna uit naar iOS, Android en consoles. Misschien gaat Popcap deze keer meteen voor het hele aanbod platformen?

Besteed je nog steeds een aantal uren van je dag met het spelen van Plants vs Zombies en heb je het gevoel dat je stilletjesaan alles in de game wel gezien hebt? Dan hebben we wat voor je! Check onze Plants vs Zombies cheats en tricks pagina en ontdek een nieuwe kant van deze game!

Getagged als
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties