Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Plants vs. Zombies 2 komt 18 juli

Titel vanaf 18 juli gratis te downloaden voor iPad, iPhone en iPod Touch.

Vanaf 18 juli zal Plants vs Zombies 2: It's About Time gratis te downloaden zijn voor iPhone, iPad en iPod Touch, zo liet de ontwikkelaar PopCap Games weten. Het spel zal gebruik maken van een zogeheten free-to-play-model waar extra items, upgrades en planten slechts via microtransacties te verkrijgen zijn.

Volgens de ontwikkelaar is dit nieuwe deel vanaf het begin ontwikkeld als een 'live' service. Wat dit laatste precies inhoudt liet de ontwikkelaar nog niet weten. Wel is bekend dat het spel nieuwe werelden, planten en zombies zal bevatten. Zo kan de speler naar het Oude Egypte of het Wilde Westen reizen. Ook zal er een tijdreismachine zijn. Ook zijn er nieuwe power ups die zijn te activeren met een druk op het scherm waarmee zombies direct door de speler kunnen worden vernietigd in plaats van door de planten.

Ondanks dat de game als eerste slechts op Apple toestellen te spelen zal zijn, zijn de ontwikkelaars wel druk bezig het spel voor andere platformen beschikbaar te maken.

Het originele Plants vs. Zombies kwam in 2009 uit voor de PC en de Mac en werd later beschikbaar op andere platforms.

Besteed je nog steeds een aantal uren van je dag met het spelen van Plants vs Zombies en heb je het gevoel dat je stilletjesaan alles in de game wel gezien hebt? Dan hebben we wat voor je! Check onze Plants vs Zombies cheats en tricks pagina en ontdek een nieuwe kant van deze game!

Over de auteur
Jelmer Dijkstra avatar

Jelmer Dijkstra

Redacteur

Jelmer speelt bij gebrek aan een sociaal leven al spellen sinds hij kan lopen. Zijn favoriete spellen stammen daarom ook voornamelijk uit de oertijd van gamen.

Reacties