Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Planetside Arena release uitgesteld

Voor de tweede keer al.

Ontwikkelaar Daybreak Game Company laat weten dat de Planetside Arena release opnieuw is uitgesteld. Oorspronkelijk zou de game op 29 januari lanceren. Die releasedatum werd eerder al uitgesteld naar de maand maart. De ontwikkelaar heeft nu echter beslist om de release opnieuw uit te stellen naar komende zomer.

Op die manier wil Daybreak Game Company de game gelijktijdig op de pc en de PlayStation 4 laten uitkomen. Daarnaast laat de ontwikkelaar alle pre-orders voor de game annuleren. De komende maanden komen er wel nog verschillende bèta-fasen om de game uit te proberen.

Eind vorig jaar is Planetside Arena aangekondigd. De game bevat zowel een Battle Royale-modus voor 150 spelers als een Massive Clash-modus waarin twee teams van 250 spelers het tegen elkaar opnemen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties