Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Planescape: Torment Enhanced Edition aangekondigd

UPDATE: releasedatum bekend.

UPDATE: Beamdog laat weten dat Planescape:Torment Enhanced Edition op 11 april uitkomt voor de pc en de Mac. De mobiele versie van de game heeft nog geen releasedatum.

De remaster verwijdert onder andere de laadtijden tussen zones. De geluidskwaliteit van de soundtrack van de game is ook verbeterd. De Enhanced Edition krijgt tevens een Quickloot-functie, zwevende Combat Log en een verbeterde UI.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Beamdog kondigt Planescape: Torment Enhanced Edition aan. De game is in ontwikkeling voor de pc, Mac en iOS- en Android-apparaten.

Beamdog heeft voor de remaster de hulp ingeroepen van Chris Avellone, de regisseur van het origineel. De nieuwe versie van de game heeft onder andere ondersteuning voor 4k-beeldschermresoluties. De interface van de titel is ook aangepast.

Planescape: Torment is een RPG die oorspronkelijk in 1999 uitgebracht. De game is gebaseerd op de Planescape-setting van ontwikkelaar Zeb Cook. Je speelt in de Torment een onsterfelijke man die zijn geheugen is verloren.

Het team achter Planescape: Torment heeft onlangs een spirituele opvolger genaamd Torment: Tides of Numenera uitgebracht. Deze game maakt gebruik van de Numenera-setting van Monte Cook. Bruce zijn Torment: Tides of Numenera review lees je op de site.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties