Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PixelJunk Eden verschijnt op Steam

Volgende week al te koop voor 10 dollar.

De game staat al bijna vier jaar op PlayStation Network maar nu maakt PixelJunk Eden eindelijk de sprong naar PC. Developer Q-games heeft aangekondigd dat de game vanaf 2 februari verkrijgbaar is op Steam.

De game werd licht aangepast om beter te spelen op de PC, met nieuwe controls en andersgedragende vijanden. Ook kan je personage nu terug warpen naar de laatste rustplek. De game kan nu ook opgeslagen worden in elke garden

PixelJunk Eden zal 9.99 dollar kosten op Steam. Daarvoor krijg je de volledige game plus het Encore DLC-pakket. De soundtrack zal ook verkrijgbaar zijn, en dit voor 6 dollar. Een europese prijs is er nog niet.

"Steam is altijd een geweldig platform geweest voor indie games en ik heb altijd bewondering gehad voor de manier waarop ze niet-traditonele games zoals Terraria, Bastion, World of Goo en al die anderen steunen," zei Q-Games baas Dylan Cuthbert.

"Toen ik terugdacht aan onze catalogus PixelJunk games, sprong Eden er echt uit als perfect voor het publiek van Steam. De prachtige graphics en kleuren zien er geweldig uit op een PC monitor, zeker op resoluties die hoger liggen dan de standaard 1080p HDTV. Ook is de game perfect te besturen met de muis."

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen