Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pimp My Ride lanceert Warzone advertentie

Pimp my oorlogsvoering!

Enkele weken terug lanceerde het Plunder Pack voor Call of Duty: Warzone en Modern Warfare in de in-game store. Infinity Ward komt nu echter op de proppen met een Pimp My Ride-reclamefilmpje om de DLC te promoten.

In het reclamefilmpje zien we hoe een virtuele versie van rapper Xzibit het Plunder Pack van beide games promoot. Dankzij het pakket rust je alle voertuigen in de game uit met gold en caviar skins. Onder die voertuigen vinden we SUV's, de tac rovers, ATV's, helikopters en de aanvalsvoertuigen van Ground War.

Je kunt de skins gebruiken in alle modi voor Modern Warfare en Warzone. Het gehele pakket met in totaal acht skins kost 1200 COD Points of € 12.

Interesse in de skins? Lees dan hier hoe je in Call of Duty: Modern Warfare en Warzone COD Points verdient. Voor meer algemene info verwijzen we je naar onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties