Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pilotwings 64 vanaf volgende week beschikbaar via Nintendo Switch Online

Vliegen als een N64-vogel.

Nintendo meldt in een trailer dat Pilotwings 64 vanaf 13 oktober 2022 beschikbaar is voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnees.

Pilotwings 64 is een vliegsimulator die in 1996 uitkwam voor de Nintendo 64. De titel stond bekend als een game met eenvoudige controls maar uitdagende taken. In de game kruipen spelers achter het stuur van een gyrocopter, jetpack of deltavlieger en verkennen ze vier eilanden.

Het meest memorabele eiland is Little States, oftewel een miniatuurversie van de Verenigde Staten die een Mount Rushmore-beeld van Mario bevat.

Pilotwings 64 is ondertussen de negentiende Nintendo 64-titel in de Nintendo Switch Online-bibliotheek. Daar blijft het echt niet bij, want Nintendo onthulde onlangs dat GoldenEye 007 en zeven andere games binnenkort beschikbaar zijn via Nintendo Switch Online.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pilotwings 64

N64

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties