Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pillars of Eternity: The White March Part 2 voegt Story Mode toe

Releasemaand ook bekend.

Ontwikkelaar Obsidian Entertainment komt met een aantal details over Pillars of Eternity-uitbreiding The White March: Part 2.

Zo verhoogt de DLC de level cap in de game. The White March: Part 2 introduceert tevens een Story Mode die 'het verhaal van Pillars of Eternity in een hoger tempo vertelt'.

Obsidian laat in een bericht tevens doorschemeren dat de spinachtige Vithrak een grotere rol spelen in het tweede deel van de White March-uitbreiding. Zo onthulde de studio een paar afbeeldingen van nieuwe Vithrak-hoofden.

The White March: Part 2 komt eind januari 2016 uit voor de pc en de Mac. De eerste helft van de uitbreiding is al sinds 25 augustus verkrijgbaar. Eind vorige maand raakte bekend dat basisgame Pillars of Eternity meer dan 500.000 keer is verkocht.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties