Skip to main content

Pillars of Eternity en Tyranny volgende week gratis in de Epic Games Store

En deze week kun je aan de slag met Cave Story+.

In de Epic Games Store kun je de komende weken opnieuw enkele gratis games downloaden. Nog tot 10 december kun je in de webwinkel Cave Story+ krijgen. Vanaf 10 december zijn zowel Pillars of Eternity: Definite Edition als Tyranny - Gold Edition gratis beschikbaar.

Cave Story+ is een snelle en uitdagende metroidvania uit 2011, die op zijn beurt een herwerking is van de originele Cave Story uit 2004. Je speelt als Quote, een robot met geheugenverlies die moet ontdekken wie of wat hij is.

Bekijk op YouTube

Volgende week is het aanbod nog indrukwekkender. Dan krijg je maar liefst twee grote RPG's van Obsidian Entertainment die elk tientallen uren aan gameplay bevatten. In Tyranny ontdek je hoe leuk het is om slecht te zijn. In deze wereld hebben de slechteriken het voor eht zeggen, en kan ook jij je slechtste beentje voorzetten. De Gold Edition bevat bovendien ook alle uitgebrachte DLC.

Pillars of Eternity is een meer klassieke RPG, maar daarom niet minder imposant. Met een uitgebreid aanbod aan rassen, klassen en andere keuzemogelijkheden verdwaal je binnen de kortste keren in de wereld van Eora. Ook hier bevat de Definite Edition alle uitgebrachte DLC. Lees zeker ook eens onze Pillars of Eternity review.

Read this next