Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pillars of Eternity 2: Deadfire release onthuld

Goddelijke interventie.

Ontwikkelaar Obsidian Entertainment maakt de releasedatum van Pillars of Eternity 2: Deadfire bekend. De game lanceert op 3 april op de pc, Mac en Linux.

Deadfire is een direct vervolg op de eerste Pillars of Eternity. De verhaallijn in Deadfire draait om de god Eothas, die aan het begin van de game uit de dood opstaat en bezit neemt van een enorm standbeeld. De Watcher uit de eerste game moet hem vervolgens opsporen.

Pillars of Eternity 2 speelt zich af in de Deadfire, een eilandengroep ten zuiden van landmassa uit de eerste game. Je krijgt in de game onder andere de beschikking over je eigen schip, die je zelf over een kaart kunt bewegen.

Obsidian heeft Pillars of Eternity 2 met behulp van crowdfundingsite Fig gefinancierd. De campagne voor de game heeft inmiddels ruim 4,4 miljoen dollar opgehaald. Obsidian vroeg aanvankelijk 1,1 miljoen dollar om de game te kunnen ontwikkelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties