Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pikachu/Eevee-spirits voor Pokémon Let's Go-spelers in Super Smash Bros. Ultimate

Ook zonder die games te ontgrendelen.

Nintendo maakt op Twitter bekend dat je als eigenaar van Pokémon Let's Go Pikachu en/of Let's Go Eevee gelijk Partner Pikachu en/of Partner Eevee vrijspeelt in Super Smash Bros. Ultimate op de Nintendo Switch.

Spirits zijn een nieuwe toevoeging in Super Smash Bros. Ultimate en zijn aan je fighters te koppelen voor een passieve buff. Pikachu en Eevee zijn beide een spirit in de Support-klasse, die onder andere je attack damage en defense verhogen.

Heb je de Pokémon Let's Go-games niet, dan zijn beide spirits ook gewoon vrij te spelen in de game zelf. Er zijn in totaal meer dan 1000 spirits te verzamelen, allemaal afkomstig uit Nintendo-games. Plus aanverwanten, zoals personages uit Metal Gear Solid en Castlevania.

We hebben ook een lijst met alle Super Smash Bros. Ultimate characters opgesteld. De Super Smash Bros. Ultimate release is aankomende vrijdag (7 december).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Super Smash Bros.

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties