Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Phantasy Star Online 2 komt naar de PlayStation 4

Na tien jaar.

Phantasy Star Online 2 komt op 31 augustus 2022 na tien kaar ook bij ons uit voor de PlayStation 4 in de vorm van de Phantasy Star Online 2 New Genesis-update. Dat meldt SEGA in een nieuwe trailer die meer onthult over die update.

Phantasy Star Online 2 is al sinds 2020 beschikbaar bij ons voor pc en Xbox One via de grote New Genesis-update. Net zoals die ports draait New Genesis voor de PlayStation 4 op een nieuwe graphics engine en krijgt deze verbeterde character models, een nieuw wapensysteem en een "breed slagveld".

Phantasy Star Online 2 New Genesis speelwereld

Verder bevat de titel nu een dag-en-nachtcyclus, veranderend weer en de Photon Dash- en Photon Glide-vaardigheden waarmee spelers zichzelf makkelijker kunnen verplaatsen in de spelwereld.

De PlayStation 4-port is free-to-play, bevat Engelse teksten/stemmen en geeft je toegang tot cross-platform-ondersteuning tussen de versies op pc en Xbox One.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties