Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Phantasy Star Online 2 komt naar de PlayStation 4

Na tien jaar.

Phantasy Star Online 2 komt op 31 augustus 2022 na tien kaar ook bij ons uit voor de PlayStation 4 in de vorm van de Phantasy Star Online 2 New Genesis-update. Dat meldt SEGA in een nieuwe trailer die meer onthult over die update.

Phantasy Star Online 2 is al sinds 2020 beschikbaar bij ons voor pc en Xbox One via de grote New Genesis-update. Net zoals die ports draait New Genesis voor de PlayStation 4 op een nieuwe graphics engine en krijgt deze verbeterde character models, een nieuw wapensysteem en een "breed slagveld".

Phantasy Star Online 2 New Genesis speelwereld

Verder bevat de titel nu een dag-en-nachtcyclus, veranderend weer en de Photon Dash- en Photon Glide-vaardigheden waarmee spelers zichzelf makkelijker kunnen verplaatsen in de spelwereld.

De PlayStation 4-port is free-to-play, bevat Engelse teksten/stemmen en geeft je toegang tot cross-platform-ondersteuning tussen de versies op pc en Xbox One.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Phantasy Star Online 2: New Genesis

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties