Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Petitie voor doorontwikkelen Silent Hills krijgt veel steun

Al krap 60.000 handtekeningen.

Horrorgame-fans zijn een petitie gestart waarin aan Konami wordt gevraagd om Silent Hills toch door te blijven ontwikkelen. "We hoorden dat de game waar we het meest naar uitkijken, niet meer uitkomt. Hartverscheurend nieuws," zo leest de oproep op Change.org.

Yauheni Zinkevich zegt als oprichter van de petitie: "Konami, ik smeek je en met mij ontelbaar veel anderen: maak Silent Hills. Als het een geldkwestie is, overweeg dan een Kickstartercampagne. We zorgen er dan voor dat je alle financiële hulp krijgt die je nodig hebt."

De 'Continue working on Silent Hills'-petitie is ondertussen door meer dan 58.000 gamers ondertekend. De aandacht ervoor wordt mede aangedreven door acteur Norman Reedus, die de hoofdrol in Silent Hills zou vertolken. Hij wijst zijn circa 2 miljoen Twitter-volgers op het bestaan ervan.

Vorige week werd bekend dat Silent Hills is geannuleerd. Daarmee werd de demo P.T. ook van de PlayStation Store getrokken. Nog altijd is onduidelijk waarom Konami besloot de ontwikkeling te staken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties