Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Peter Moore enthousiast over iTablet

EA aanwezig bij de onthulling vanavond.

EA Sports-baas Peter Moore i enthousiast over de iTablet, de tablet-PC die Apple vanavond voor het eerst zal tonen aan het publiek. Hij ziet veel potentieel in de tablet als gamesmachine.

"Als het een goed scherm heeft, wat knoppen, het een automatische internetverbinding maakt als je het aanzet, dan heeft het de mogelijkheid om een gamesmachine te zijn", zo zei Moore in een interview met Bloomberg

Moore gaat verder met zeggen dat hij alles wat hij weet over de iTablet ook maar is wat hij leest in de pers. Dat lijkt echter een vorig rapport van de Wall Street Journal tegen te spreken. Dat rapport zei dat Electronic Arts samenwerkt met Apple om de gamingcapabiliteiten van de iTablet te tonen vanavond te demonstreren. Ook werd de gamepers uitgenodigd op het evenement, iets dat niet Apple's normale gang van zaken is.

Vanavond om 19u onze tijd zullen we het zeker weten. Dan begint Apple's voorstelling namelijk. Ook wij zullen de keynote volgen en je op de hoogte houden van alle game-related mogelijkheden van de iTablet.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties