Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Peter Molyneux' zoon en Half-Life 3

Een videoboodschap aan mannen bij Valve.

Waarschijnlijk het meest bizarre - en tegelijk meest humoristische - nieuwsbericht van deze week. Niemand minder dan Peter Molyneux laat zijn zoontje opdraven om Valve te vragen waar Half-Life 3 blijft.

"Ik kijk echt uit naar Half-Life 3, maar ik weet dat jullie het druk hebben met Portal 2 en een heleboel andere games," weet Molyneux Jr. te zeggen. "Ik ben al een lange tijd aan het wachten, maar ik probeer me ondertussen bezig te houden met Portal en zo. Ik vind dat jullie zeer goede games maken en zo, en mijn vader vind dat ook."

Tussenin springt Peter ook zelf eens vlug voor de camera, al is het maar om de kijkers te zeggen: "Koop Fable 3, niet Half-Life 3". Ach, die gekke Peter. Het is wel leuk dat zelfs Lionhead Studios het talent bij Valve erkent en zich niet te groot voelt om dat te laten merken.

Zo, Valve, als zelf de zoon van Peter Molyneux met smeekbedes aan komt draven... Wilt dat niet zeggen dat het nu echt, ECHT wel tijd is om met Half-Life 2: Episode 3 of Half-Life 3 op de proppen te komen?

Het filmpje vind je trouwens hier.

Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties