Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Peter Molyneux praat niet meer met de pers

"Ik begrijp dat mensen mijn stem en beloftes zat zijn."

Peter Molyneux praat niet meer met de pers. Dat meldt hij in een interview met The Guardian. Hij hield dit interview om te praten over de recente problemen in verband met zijn meest recente game Godus. Volgens één van de ontwikkelaars is het realistisch om te stellen dat enkele beloofde designkeuzes niet in de game komen.

"Ik hou van mijn games. Het is een fantastisch iets dat ik kan doen met mijn leven. Ideeën bedenken en die met mensen delen. Het probleem is dat het niet werkt", aldus Molyneux.

In het interview maakt de ontwerper bekend dat hij en zijn familie bedreigd zijn sinds de berichtgeving over Godus.

"Ik voel mij vereerd om deel uit te maken van de game industrie, maar ik begrijp dat mensen mijn stem en beloftes zat zijn. Eerlijk gezegd is de enige oplossing om niet meer met de pers te praten. Weet je, we zijn klaar", aldus Molyneux.

Peter Molyneux werkte voorheen bij Lionhead Studios aan Black & White en de Fable-reeks. In 2012 verliet hij het bedrijf om te beginnen bij 22Cans.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties