Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Peter Jackson is een MW2-fan

Vindt MW2 spelen leuker dan films.

In een interview met filmwebsite Ain't It Cool zei regisseur Peter Jackson dat hij momenteel meer plezier beleeft aan het spelen van Modern Warfare 2 dan aan films. Hij zegt zelf sterk te genieten van de sterke mix van dynamische gameplay en scripted events.

De regisseur van The Lord of the Rings, King Kong en recent The Lovely Bones werkt momenteel aan een aantal games, zoals een gameversie van de opkomende Kuifje-film in samenwerking met Ubisoft en een game over The Hobbit. Jackson zei dat hij daarnaast nog ideeën had voor videogames maar dat hij hiervoor de voorkeur geeft aan aparte titels omdat de gamingwereld alsmaar interessanter wordt.

Verder had de bebaarde regisseur nog te zeggen dat de game van The Hobbit niet tegelijk zal verschijnen met de film omdat zo'n zware deadline nefast zou zijn voor de kwaliteit van de game. Dat klinkt hoopgevend!

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties