Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PES 2018 release bekend

Konami belooft betere pc port.

Konami maakt bekend dat Pro Evolution Soccer 2018 op 14 september lanceert voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Daarnaast belooft de uitgever dat de pc-versie dit jaar 'hetzelfde niveau zal halen als de versie voor de huidige generatie consoles'. Volgens Konami is er zowel op esthetisch als inhoudelijk vlak dan ook sterk gesleuteld aan de pc-port.

PES 2018 introduceert verder onder andere een nieuwe user interface en betere licht- en schaduweffecten. Ook belooft Konami verbeterde gameplay qua balcontrole, dribbels en stilstaande fases.

Ten slotte breidt Konami de multiplayer voor de game uit. Zo komt er een coöperatieve modus waarin je het met teams van twee of drie spelers tegen elkaar opneemt.

Er is meer PES-gerelateerd nieuws. Zo plant Diego Maradona juridische stappen tegen Konami.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties