Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Persona 5 wordt uit Playstation Plus Collectie verwijderd

Collectie wordt onderdeel van Playstation Plus Essentials.

Playstation heeft aangekondigd dat Persona 5 op 11 mei 2022 uit de Playstation Plus Collection verdwijnt. Ook zal de Playstation Plus Collection onderdeel van de goedkoopste optie van de nieuwe Playstation Plus-abonnementen worden.

De Playstation Plus Collection geeft toegang tot 20 games voor mensen met een Playstation Plus-abonnement op een PlayStation 5. De collectie bevat grote exclusieve games zoals God of War, The Last of Us Remastered en Detroit: Become Human. Maar ook third-party titels als Monster Hunter World en Final Fantasy XV Royal Edition zijn in de collectie te vinden.

Wanneer je Persona 5 geclaimd hebt in de collectie, blijft de game ook nadien speelbaar zolang je een Playstation Plus-abonnementhouder bent. Het is nog niet duidelijk waarom Persona 5 uit de collection verdwijnt en wat er met andere games in de collection gaat gebeuren.

De gratis Playstation Plus games voor april zijn ook bekendgemaakt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Persona 5

PS4, PS3

Persona 5 The Royal

PS4

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties