Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers krijgt Europese release

Striket neer in Europa.

Het is bevestigd dat het eerder aangekondigde Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers ook in het Westen uitkomt.

Volgens Persona Central komt de game voor het einde van maart 2021 uit voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Een exacte releasedatum is er momenteel nog niet.

Dat de game ook naar het Westen komt, is niet verwonderlijk. Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers ging in vijf maanden tijd namelijk meer dan 480.000 keer over de toonbank in Azië.

Ook de andere games in de serie doen het goed. Zo ging Persona 4 Golden voor pc al 500.000 keer over de toonbank. Daardoor is de is de gehele reeks nu goed voor meer dan 13 miljoen verkochte exemplaren. Meer informatie over de vijfde game in de reeks vind je in de Persona 5 review van Sander.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties