Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers aangekondigd

Voor echte vechtersbazen.

Uitgever Atlus heeft Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers aangekondigd. De nieuwste game in het Persona-universum wordt ontwikkeld door Omega Force en heeft net zoals de meeste games van die ontwikkelaar veel gemeen met de Dynasty Warriors-games.

Momenteel is er nog weinig geweten over de gameplay en over hoe het verhaal gelinkt is aan dat van Persona 5. Wel is het duidelijk dat je het net zoals in Dynasty Warriors opneemt tegen grote groepen vijanden met een uitgebreid aanbod aan vechters. Een releasedatum is er voorlopig nog niet.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers komt uit voor de PlayStation 4 en de Switch. Eerder bracht Omega Force ook al Warriors-games uit in de werelden van onder andere The Legend of Zelda en Fire Emblem. In afwachting lees je op onze site nog eens de Persona 5 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties