Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Persona 4 Golden krijgt pc-versie

Vanaf nu te koop via Steam.

Sega brengt Persona 4 Golden naar de pc. De game is vanaf nu te koop via Steam. De standaard editie kost 20 euro, voor de Digital Deluxe Edition met soundtrack en artbook betaal je 25 euro.

Eerder deze week gonsde het al van de geruchten over een pc-versie van Persona 4 Golden. Zaterdag bevestigde Sega het nieuws tijdens de PC Gaming Show en sindsdien is de game ook effectief te koop. Volgens Sega bevat de pc-versie HD graphics, Steam Achievements en Trading Cards, en de mogelijkheid om te kiezen tussen Japanse en Engelse stemmen.

Bekijk op YouTube

Persona 4 lanceerde oorspronkelijk in 2008 voor de PlayStation 2. In 2012 volgende een versie voor de PlayStation Vita onder de naam Persona 4 Golden. Die versie is nu ook beschikbaar voor de pc en bevat onder andere nieuwe story content, een nieuwe dungeon en tal van andere toevoegingen.

In 2017 bracht Sega het langverwachte Persona 5 uit. Onze Sander was meteen hopeloos verliefd op die game, zoals je leest in onze Persona 5 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Persona 4 Golden

PlayStation Vita, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties