Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Persona 25th Anniversary aangekondigd

Atlus pakt uit!

Uitgever Atlus heeft met een speciale promosite de Persona 25th Anniversary aangekondigd.

Er zijn zeven aankondigingen die gedurende de jubileumperiode gepland staan. De eerste wordt in september 2021 gedaan, wanneer het jubileum officieel van start gaat. De laatste staat voor de herfst van 2022 gepland. Er is ook nieuwe merchandise onthuld, maar dat lijkt alleen voor de Japanse markt beschikbaar te zijn.

Op de site staat vermeld dat er verschillende aankondigingen gepland staan, zoals "diverse evenementen, samenwerkingen en natuurlijk informatie over games". Waar de aankondigingen precies betrekking op hebben is nog niet duidelijk. De aankondigen zijn op de Persona 25th Anniversary promosite te volgen

Het is opvallend dat de protagonisten van Persona 1 en 2, alsook de vrouwelijke protagonist van Persona 3 voor de PSP in de officiële art zijn vertegenwoordigd. Hopelijk worden de wensen van fans die een Persona 5 pc-versie willen eindelijk vervuld.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties