Skip to main content

Perception haalt doel op Kickstarter

4.000 mensen hebben blind vertrouwen in project.

Horrorgame Perception heeft het Kickstarter-doel van 150.000 dollar gehaald. Momenteel staat er meer dan 160.900 op de teller met nog 28 uur te gaan. Eind mei werd Perception door de ex-ontwikkelaars van BioShock onthuld.

In Perception speel je als de blinde vrouw Cassie die door visioenen van een mysterieus landhuis geplaagd wordt. Ze gebruikt een techniek vergelijkbaar met echolocatie om doorheen het landhuis haar weg te vinden. Met haar wandelstok maakt ze eveneens een visualisatie. Dat geluid trekt echter The Presence aan, een entiteit die haar opjaagt en waartegen ze zich niet kan verweren. Verschuilen is de enige oplossing.

In een update meldt ontwikkelaar The Deep End Games dat er een Silent Night-modus komt. Daarin kies je wat voor protagonist je wilt: een pratende Cassie of een voor horrorgames typische stille protagonist.

Intussen ondersteunen meer dan 4.000 mensen het Perception-project. Daarom komt er wellicht een True Darkness-modus, waarin Cassie haar wandelstok verloren heeft en slechts haar voetstappen kan gebruiken.

Bekijk op YouTube

Read this next