Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pentiment aangekondigd door Obsidian Entertainment

16e-eeuwse murder mystery.

Tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase is Pentiment aangekondigd. Pentiment is een nieuwe game van Obsidian Entertainment die in november 2022 voor Xbox en pc uitkomt. Pentiment is vanaf de launch bij Xbox Game Pass inbegrepen. In 2018 werd Obsidian Entertainment overgenomen door Microsoft.

In het 16e-eeuwse Pentiment doe je onderzoek naar de moorden die in een tijdsspan van 25 jaar zijn gepleegd. Tijdens het spelen maak je keuzes waar de gevolgen van te merken zijn. Het project wordt geleid door Josh Sawyer.

Cover image for YouTube videoPentiment Announcement Trailer

Obsidian Entertainment is druk bezig. In 2020 werd Avowed aangekondigd, in 2021 werd The Outer Worlds 2 aangekondigd en later in 2022 is de volledige release van Grounded op komst.

Wil je de komende weken niets missen van alle grote aankondigingen? We hebben alle info over Summer Game Fest 2022 en andere evenementen voor je verzameld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pentiment

Video Game

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties